Nevresim Takımınız ile Tarzınızı Yansıtın

10-01-2024 09:23
Nevresim Takımınız ile Tarzınızı Yansıtın

Nevresim Takiminiz Tarzinizi Yansitsin!

Nevresim takimlari konforlu uykunun olmazsa olmazlarindandir. Bu ürünler yatak odalarinin havasini degistiren sik bir dekorasyon ürünü olarak da görülür. Doqu Home, genis ürün yelpazesiyle size birbirinden essiz nevresim takimlari sunuyor. Sik tasarimli nevresim takimlariyla etkileyici uyku alanlari yaratmak mümkün. İster klasik tarzi sevin isterseniz modern… Tarziniza en uygun nevresim takimlariyla keyifli uykulara dalabilirsiniz. Sik tasarimli Doqu Home nevresim tasarimlariyla tanismaya hazir misiniz?

Minimal: Festival Kokina Nevresim Takımı

Doqu Home Festival Kokina Nevresim Takımı tek kisilik ve çift kisilik seçenekleriyle sizlerle bulusuyor. Özellikle minimalist tarzdan hoslananlarin beğenecegi bu seride renklerin gücü göze çarpiyor… %100 pamuktan üretilen seri, çift tarafli olup ayni rengin açik ve koyu tonunu kullaniminiza sunuyor. Bu sayede kullanisli olmasiyla da ön plana çikiyor. Zamansiz tasarimiyla her yatak odasina yakisacak Festival serisini çok seveceksiniz...  

Etnik: Ranforce Valens Nevresim Takimı

Kalpli desenleri yatak odasina tasimak isteyenler, Ranforce Valens nevresim takimi tam size göre! Tek kisilik, çift kisilik ve king size seçenekleriyle her ihtiyaca uygun olan bu takim, yatak odaniza yeni bir soluk getirecek. %100 pamuktan üretilen Ranforce Valens nevresim takimi battaniyeli olarak kullanmak için de oldukça uygun.

Dinamik: Ranforce Leaf Nevresim Takımı

Doğal tasarimıyla dikkat çeken Ranforce Leaf Nevresim Takimı çift kisilik, tek kisilik ve king size ebatlariyla tercihinize sunuluyor. Dinamik renk ve desenleri ile yatak odaniza pozitif enerji yayabilir. Tipki bir yaprak detaylarını andıran çizgili desenleri ve doğal dokusu, bu takımı yatak odanızın vazgeçilmezi kılacak. %100 pamuktan üretilen Ranforce Leaf Nevresim Takımı özellikle dinamik yatak odalarinin tarzini tamamlamak için essiz bir ürün.

Tarz: Ranforce Polka Nevresim Takımı

Modern çizgilerle harmanlanan Ranforce Polka Nevresim Takımının tarz bir görünümü vardır. koyu renk ve beyaz çizgili desenlerin bir araya getirildigi bu takım sayesinde yatak odanızda tarz rüzgarlar esecek. Doqu Home Ranforce Polka Nevresim Takımı, tarz ve modern bir soluk getirerek zamansiz ve herkesin zevkine hitap edecek sekilde tasarlandi. %100 pamuk dokusu, tek kisilik ve çift kisilik seçenekleriyle her ihtiyaca uygun olarak kullanilmaya hazir…
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.